KézenFogva Ballagunk Regisztrációs Nyilatkozat

Az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével nyilatkozatot teszek, hogy középiskolai ballagásom apropójából szívesen segíteném a fogyatékos fiatalokat segítő KézenFogva Alapítvány munkáját.

1, Önkéntes alapon, saját elhatározásból úgy döntöttem, hogy csatlakozom a KézenFogva Alapítvány "KézenFogva Ballagunk" című jótékonysági összefogásához.

2, Csatlakozásommal kifejezem, hogy örülnék, ha ismerőseim a ballagásom alkalmából a nekem adni kívánt ajándékok helyett vagy mellett egy-egy adománnyal fejeznék ki elismerésüket. Az adományozás lehetőségét ismerőseim figyelmébe ajánlom.

3, Kijelentem, hogy a csatlakozásom, semmilyen adománygyűjtési kötelezettséggel nem jár. Az adományok beérkezéséhez semmilyen anyagi vagy egyéb érdekem nem kötődik. Készpénzt az alapítvány nevében nem vagyok jogosult elfogadni.

4, Hozzájárulok, hogy fényképem és nevem megjelenjen a KézenFogvaBallagunk.hu honlapon, és azt az alapítvány a jótékonysági összefogás népszerűsítésekor a közösségi oldalain is bemutassa. Az alábbi e-mail címen bármikor indítványozhatom, hogy a fényképemet és nevemet az alapítvány a honlapról eltávolítsa: kezenfogvaballagunk@kezenfogva.hu.

5, Amennyiben a nyilatkozattétel napjáig nem múltam el 18 éves, törvényes képviselőm nyilatkozattételét is segítem. Az ő telefonszámukat és e-mail címűket kizárólag a nyilatkozattétellel kapcsolatos célokra adom át az alapítvány számára.

A teljes nevedet add meg itt, ahogy majd a weblapon látni szeretnéd.
Középiskolád neve, ahonnan ballagsz. Lehetőleg ne csak rövidítést adj meg, hanem pontos nevet, ahogyan majd a weblapunkra kiírhatjuk.
Hányadikán lesz a ballagás a te iskoládban? Elég a napot megadni a dátumból, de ha akarod, a teljes dátumot is megadhatod ;)
Csak sürgős probléma esetén fogunk keresni.
Jelöld be, ha betöltötted a 18. életévedet!
Ha még nem vagy nagykorú, akkor csak úgy vehetsz részt az akcióban, ha a törvényes képviselőd ehhez hozzájárul, ezért kell felvennünk vele a kapcsolatot.
Tölts fel ide egy arcképet - lehetőleg tablóképet - magadról. A fényképet ellenőrizni fogjuk és utána töltjük fel a nyilvános oldalunkra.
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.

Köszönjük az eddigi adományokat!

forint